Etiketter

torsdag 20 december 2012


Referat av en nordisk artikel


Kvinnor stjäl godis för 10 000 kr
Tre medelålderskvinnor i åldrarna 33,36 och 45 blev i måndags anhållna av polisen i mit och väst själland efter att kvinnorna tagit choklad och karameller för 10 000 kronor.

Kvinnorna hade tydligen gått runt med en inköpsvagn på bilka och lagt ned godiset i sin kundvagn och därefter gått igenom en obemannad kassa och lämnat affären. Kvinnorna blev först påkomna ute på parkeringen av en arbetare i affären.

Men när en av kvinnorna sedan visiterades fann man att hon ahde en summa pengar med sig som mer än motsvarade värdet av godiset 

Bilka i Greve opdagede tre kvinder med indkøbsvognen fyldt med chokolade og karameller.
Tre midaldrende kvinder blev mandag aften taget for chokolade- og karameltyveri i Bilka for over 10.000 kroner.
Midt- og Vestsjællands Politi kom til og anholdt to kvinder på 33 og 45 år fra Helsingør og en kvinde på 36 år fra Espergærde.
- De havde gået rundt i Bilka med en indkøbsvogn, som de havde fyldt med chokolade, karameller og to sodavand til en samlet værdi af 10.222 kroner, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.
Ubemandet kasse
- Med den fyldte indkøbsvogn var de gået gennem en ubemandet kasse, hvorefter butikskontrollanten pågreb dem på P-pladsen med de ubetalte varer, fortæller han.
Politiet anholdt alle tre kvinder og sigtede dem for butikstyveri.
Bilka fik varerne i indkøbsvognen retur og havde kun et erstatningskrav for to sodavand, som kvinderne allerede havde drukket.
Penge konfiskeret
Da betjente visiterede den 45-årige kvinde, fandt de et kontant pengebeløb større end værdien af de stjålne varer. Da den 45-årige havde gæld til Skat, beslaglagde politiet størstedelen af de fundne penge som afdrag på gælden til det offentlige.
De tre anholdte skal afhøres nærmere i løbet af tirsdagen, hvorefter politiets jurister vil tage stilling til, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.
Ritzau
Ord: bokmål
Bein- ben
Gutt-pojke
Jente- flicka
Bart- mustach
Deig-deg
Bolle-bulle
Garasje-garage
Peis-öppen spis
Vindu-fönster
Klesskap-garderob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar